Solo Soos

We willen u uitnodigen voor de Solo Soos, een speciale middag voor alleenstaande ouderen in Wijkcentrum Den Hoender. Het doel van de Solo Soos is om oudere mensensamen te brengen en nieuwe vriendschappen te ondersteunen. Wissel ervaringen uit en maak plannen om samen activiteiten te ondernemen, dit alles onder het genot van een drankje.

Solo Soos in Wijkcentrum Den Hoender

Als oudere alleenstaand zijn kan soms een uitdaging zijn, maar bij de Solo Soos willen we een warme en gastvrije omgeving creƫren waar u nieuwe vriendschappen kunt sluiten en genieten van het gezelschap van gelijkgestemde mensen uit Venray. Of u nu nieuw bent of hier al jaren woont, iedereen is welkom om deel te nemen.

De eerste Solo Soos is op 26 oktober van 14:00 tot 16:00 uur. De Solo Soos is een gratis activiteit van Wijkcentrum Den Hoender. U kunt gewoon binnenlopen, aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. We hopen u te verwelkomen op de Solo Soos en kijken ernaar uit om samen met u een leuke middag door te brengen. Breng gerust andere alleenstaande vrienden, kennissen of buren mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Laten we samen de Solo Soos opzetten om verbinding in onze gemeente te versterken en nieuwe vriendschappen te smeden. Tot ziens in Wijkcentrum Den Hoender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *