Het nieuwe seizoen staat voor de deur!

Vanaf 1 juli heeft Wijkcentrum Den Hoender een nieuw bestuur. Lilian Jans-Beken en Mari Pelzer zullen samen met de vrijwilligers aan de slag gaan. Ze zijn gestart met het Zomeravondcafé afgelopen zomer. Iedere vrijdagavond was het wijkcentrum open voor de buurtbewoners. Hier is goed gebruik van gemaakt en ze hebben gezellige avonden gehad.

Nu staat het nieuwe seizoen voor de deur en ook nu heeft Den Hoender veel activiteiten te bieden. Uiteraard hebben ze weer het populaire kaartconcours op donderdagavond.  En wist u dat ze op maandagavond een gezellige sjoelclub hebben? Zij zoeken nog nieuwe leden dus kom gerust eens kijken vanaf 19:30 uur. Op woensdagmiddag hebben ze vanaf 14:00 uur een kleine club dames die samen handwerken. U bent bij beide activiteiten van harte welkom!

Vanaf dit seizoen kun u iedere 2e zaterdag van de maand kosteloos vanaf 20:00 uur gezellig komen dansen met muziek voor jong en oud. Voor september hebben zij het fantastische Duo Alpengold weten te strikken. Deze muzikanten spelen prachtige dansmuziek en maken er een fantastische avond van.

Dit is niet de enige muziek in Wijkcentrum Den Hoender. Van een geheel andere orde is Bands Op Zondag Middag. Iedere laatste zondagmiddag van de maand komt er een band muziek maken op het kleine podium. Van moderne pop, heerlijke blues tot rockmuziek. In september hebben wij de band Harrie en de Rest voor u. Toegang is ook dan natuurlijk gratis.

Zondag 10 september is het weer Zin in Zingen. Kom samen leuke liedjes zingen. U mag gewoon binnenlopen. Op 23 september hebben ze hun jaarlijkse Burendag die ze met het Wijkplatform Noord-West organiseren. Wijkcentrum Den Hoender is die middag de plek om te zijn als u in onze buurt woont! Kom gezellig kletsen, eten en van muziek genieten. Aanmelden voor de Burendag BBQ is verplicht.

U ziet, er is genoeg te doen in Wijkcentrum Den Hoender en nieuwe activiteiten staan op stapel. Dit kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers. Wilt u ons komen helpen? Dan horen wij dat ook graag. Kijk op onze website www.denhoender.nl voor de meest recente vacatures. Tot ziens in Wijkcentrum Den Hoender!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *