Hobbymarkt 17 maart 2024

Op zondag 17 maart 2024 organiseert Wijkcentrum Den Hoender een hobbymarkt voor alle liefhebbers van creativiteit, handwerk en huisvlijt. Het belooft een middag vol inspiratie te worden, met een breed scala aan handgemaakte voorwerpen en kunstwerken.

De markt verwelkomt 17 hobbyisten die hun talenten tentoonstellen. Van prachtig handgemaakte babykleding tot verfijnd kantklossen, unieke bosfiguren tot meesterlijk houtsnijwerk. Er is keramiek, schilderijen en nog veel meer.

Voor degenen die zelf graag met hun handen bezig zijn, biedt de hobbymarkt de kans om deel te nemen aan een boeiende workshop Zentangle tekenen. Laat je leiden door de meditatieve kunst van het patroontekenen en ontdek de rustgevende effecten van deze creatieve bezigheid.

Bezoekers kunnen genieten van een kop koffie en iets lekkers. Kom langs en laat je inspireren door de grenzeloze creativiteit. Het wijkgebouw gaat om 13:00 uur open en de markt duurt tot 17:00 uur. Het adres is St. Ursulastraat 2, 5801 EN Venray en de toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lilian Jans-Beken via verhuur@denhoender.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *