Raderlebnistag

Op zondag 7 juli vindt de grensoverschrijdende fietsdag de Raderlebnistag langs de Duits-Nederlandse grens plaats.  Dit jaar zijn er 2 startpunten in de gemeente Venray. Bij Van Wanssum Café in Wanssum en het Odapark in Venray kunt u uw fietstocht beginnen. 

Deelname aan deze dag is gratis. Starten is mogelijk tussen 10 uur en 17 uur. Er zijn in totaal drie routes van verschillende afstanden. De oorspronkelijke opzet heeft in 2024 een metamorfose ondergaan. De naam Niederrheinische Radwandertag is vervangen door Raderlebnistag. Digitale aanmelding, digitale routetips en routes via GPX tracks zorgen voor een nog aantrekkelijker fietsevenement en digitale deelname aan een loterij (met als hoofdprijs een e-bike).

Startpunt:
Van Wanssum Café
Venrayseweg 2a
5861 BD Wanssum 
Parkeergelegenheid aanwezig
Route 23 (45 km) en route 29 (39 km)

Odapark
Merseloseweg 117
5801 CC Venray
Parkeergelegenheid aanwezig
Route 23 (45 km),  route 26 (55 km) en route 29 (39 km)

Meer info via: niederrhein-tourismus.de/radwandertag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *