Zomeravondcafé

Het is weer vakantietijd, activiteiten en clubs liggen stil, en veel mensen gaan een tijdje weg. Dat is heerlijk natuurlijk, maar voor thuisblijvers is het niet altijd gemakkelijk. Als hun familie, vrienden of buren op vakantie zijn, ligt eenzaamheid op de loer.

Wijkcentrum Den Hoender wil hier iets tegen doen en organiseert deze zomer het Zomeravondcafé. Iedere vrijdagavond in juli en augustus is het wijkgebouw open van 19:30 tot 23:00 uur. Kom gezellig langs om te sjoelen, kaarten of iets te drinken in gezelschap van andere wijkbewoners. Tot snel!

Eén antwoord op “Zomeravondcafé”

 1. Ik ben verheugd om te horen over het geweldige initiatief dat Wijkcentrum Den Hoender deze zomer neemt: het Zomeravondcafé. Het is nu vakantietijd en hoewel velen genieten van hun welverdiende vakantie, is het voor degenen die thuisblijven niet altijd gemakkelijk. Een gevoel van eenzaamheid kan snel optreden wanneer familieleden, vrienden en buren weg zijn. Gelukkig wil Wijkcentrum Den Hoender dit probleem aanpakken en een oplossing bieden.

  Het aanbod van het ‘Zomeravondcafé’ biedt inderdaad een uitstekende gelegenheid voor wijkbewoners om samen te komen, elkaar te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten. Het café is een plek waar gezelligheid en samenzijn centraal staan.

  Deze prachtige sociale gelegenheid zal ongetwijfeld een positieve impact hebben op degenen die anders mogelijk geconfronteerd zouden worden met eenzaamheid tijdens de vakantieperiode. Het Zomeravondcafé creëert een warme en gastvrije omgeving waar mensen zich welkom voelen en waar ze contact kunnen leggen met anderen in hun gemeenschap. Het is een plek waar verhalen worden gedeeld, gelach weerklinkt en nieuwe vriendschappen worden gesloten.

  Ik wil Wijkcentrum Den Hoender prijzen voor uw inzet en toewijding om deze zomer zo’n initiatief te organiseren. Het is duidelijk dat jullie de behoeften en uitdagingen van de lokale gemeenschap serieus nemen en actief iets willen doen. Door het Zomeravondcafé mogelijk te maken, bieden jullie een sociale uitlaatklep en een plek waar mensen zich verbonden kunnen voelen, zelfs wanneer hun directe sociale kring tijdelijk afwezig is.

  Met vriendelijke groet,

  Pastoor Jack Geudens, woonachtig in de wijk in een appartement van De Heuvelaar, Venray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *