Bestuurswisseling

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het bestuur van Wijkcentrum Den Hoender een noodkreet verstuurde. Na de vergadering in september vorig jaar hebben Marian Boom, Cees van der Zon, Maarten Houba en Lilian Jans-Beken samen met Anny van der Voorn en Henk Voermans het wijkgebouw open weten te houden voor onze wijk. Henk heeft het bestuur inmiddels verlaten en er zijn al een aantal nieuwe activiteiten geweest zoals dansavonden en Bands Op Zondag Middag. Ook hebben we samen met de wijkbewoners en vrijwilligers ons 50-jarig jubileum mogen vieren. Nu is het tijd om verder naar de toekomst te kijken.

Foto Han Siebers


Onlangs heeft het grootste gedeelte van het bestuur besloten om per 30 juni a.s. hun (bestuurs)taken neer te leggen. Alleen Lilian Jans-Beken blijft aan en het bestuur zal aangevuld worden met Mari Pelzer. Mocht het nodig zijn dan zullen zij op zoek gaan naar extra bestuursleden en vrijwilligers om samen ons wijkgebouw op de kaart te zetten. Houdt dit wijkblad, de plaatselijke media en de berichten op onze website www.denhoender.nl, Facebook en Instagram in de gaten om niets te missen! Wij zien u graag volgend seizoen weer terug in Wijkcentrum Den Hoender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *